Bewonersopties als toevoeging op de algemene werkzaamheden

Het pakket van de VvE is zeer uitgebreid en voldoet aan de huidige wet & regelgeving. Het is echter mogelijk om bij dit pakket persoonlijke toevoegingen te doen. Deze zijn individueel en worden per bewoner verrekend. Via het keuzeformulier kunt u uw opties naar keuze aan ons doorgeven.

Naar het keuzeformulier

Extra Co2 melder

Een extra Co2 melder voor in de overige ruimten anders dan de woonkamer en hoofdslaapkamer. Kosten 280 euro incl. montage en BTW.

Ventilatieroosters in binnendeuren

Natuurlijke ventilatie in de woning optimaliseren door een rooster in de binnendeuren te laten zetten, mits de deur daar geschikt voor is.

De kosten om alle deuren te voorzien van een ventilatierooster zijn 480 euro (excl. BTW). De kosten van een enkele deur zijn 200 euro (excl. BTW).

Cilinderslot voordeur gelijksluitend met de balkon/tuindeur

Gelijksluitende cilinderslot op de voordeur, waardoor er maar één sleutel nodig is voor alle buitendeuren.

Kosten voor het plaatsen van een cilinderslot is 65,00 euro (excl. BTW). U krijgt per cilinderslot 3 sleutels erbij.

Raamhorren

In tegenstelling wat eerder is gemeld kunnen wij geen raam- en deurhorren leveren. Daarvoor hebben wij contact opgenomen met familie bedrijf Heko-Becewe. Zij kunnen u een scherpe prijs aanbieden en houdt rekening met onze planning. Daarom kunnen wij met een gerust hart Heko-Becewe aanbevelen.

Introductie Heko-Becewe

De geschiedenis van ons familie bedrijf Heko-Becewe gaat al terug tot halverwege de vorige eeuw. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot specialist in zonweringen, overkapping, horren, rolluiken, screens, raambekleding en vitrage/overgordijnen. We hebben een showroom met een oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter waarin de nieuwste producten en innovatieve snufjes zien.

Heko-Becewe voegt al jaren comfort en sfeer toe aan iedere woonomgeving. Of je nou op zoek bent naar een compleet overdekt terras, een plekje in de schaduw of sfeervolle raambekleding. Uiteraard voorzien van de laatste trends en voorzien van moderne bedieningsopties. Zo creëer je in een handomdraai op iedere plek in en om het huis een comfortabel leefklimaat!

Ook kunt u voor raam- of deurhorren, in iedere vorm terecht bij Heko-Becewe

Alle producten worden op locatie gemeten; op maat en naar persoonlijke smaak gemaakt. De installatie wordt door eigen VCA monteurs verzorgd!

Benieuwd naar wat Ambiance Heko-Becewe voor u kan betekenen? Breng dan een bezoek aan de inspirerende showroom aan het Keurenplein 19-21-23 (gratis parkeren). De gemotiveerde verkoopadviseurs staan voor u klaar! Ook is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor private shoppen of video bellen. Voor de website kunt u naar:

https://www.ambiance-zonwering.nl/heko-becewe

 

Shadow

U kunt hier uw keuze aangeven?